Adeegso tilmaantan si aad u carrabbaabdo ama ugu samayso link qoraalkan http://hdl.handle.net/2307/5856
Cinwaan: Attività proteolitica di polpa di frutti di Carica Papaya a differente grado di maturazione
Qore: Said Osman Mahamed
Mowduuca: Soggettario Centro Studi Somalo::SCIENZE NATURALI::Chimica
Xoghayaha Xarunta Cilmibaarista Soomaaliyeed::Culuunta dabiiciga::kiimika
Center for Somali Studies List of Subjects::Natural science::chemistry
Ereyga furaha: tesi di laurea
chimica
enzimi proteolitici
frutto
Università Nazionale Somala
buug qalijebin
kiimika
proteolytic enzymes
miro
Jaamacadda Ummadda soomaaliyeed
thesis
chemistry
proteolytic enzymes
fruit
Somali National University
Taariikhda qoraalka: 13-Jun-2017
Taariikhda la sameeyay: 1982
Nooca: other
Goobta dokumentiga: Originale conservato presso il Centro studi Somali : http://host.uniroma3.it/centri/CentroStudiSomali/index.php
Bog: 61
Abstract: Tesi di laurea presentata nell'anno accademico 1981-1982 all'Università Nazionale Somala, Facoltà di Chimica industriale, relatori: Prof. A. Di Donato, Prof. C. Passera. La tesi presenta uno studio sull'attività protoelitica della polpa di papaia a differente grado di maturazione.
Waa buug qalijebin oo sanndaka 1981-82 lagu diyaariyay kulliyadda Kiimika ee Jaamacadda ummadda soomaaliyeed. Buuggu wuxuu muujinayaa daraasaad lagu sameeyey miraha baabaayga iyo habsocodka bislaashihiisa.
Thesis presented during the academic year 1981-82 at the Somali National University, Chemistry Faculty, Prof. A. Di Donato, Prof. C. Passera. The thesis presents a study on proteolytic activity of papaya pulp with different ripening levels.
Sifayn: Documento messo a disposizione del Centro Studi Somali dal Dott. Stefano Passera.
Dott. Stefano Passera ayaa dokumentigan ku deeqay xarunta cilmibaarista (Centro Studi Somali).
Document provided to the Somali Studies Centre by Stefano Passera.
Goobta: Mogadiscio
URI : http://hdl.handle.net/2307/5856
Af: it
Wuxuu ka dhex muuqdaa ururinnada:Documenti Inediti - Qoraallo aan la daabacin - Unpublished Documents

Muuji xogta qoraalka Ku tali qoraalkan

Page view(s)

114
checked on Apr 25, 2024

Download(s)

75
checked on Apr 25, 2024

Google ScholarTM

Check


Qoraalkan wuxuu u habaysanyahay si waafaqsan Ruqsada Creative Commons Creative Commons