Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/2307/5856
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Said Osman Mahamed | - |
dc.coverage.spatial | Mogadiscio | it_IT |
dc.date.accessioned | 2017-06-13T10:04:31Z | - |
dc.date.available | 2017-06-13T10:04:31Z | - |
dc.date.created | 1982 | - |
dc.date.issued | 2017-06-13 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2307/5856 | - |
dc.description | Documento messo a disposizione del Centro Studi Somali dal Dott. Stefano Passera. | it_IT |
dc.description | Dott. Stefano Passera ayaa dokumentigan ku deeqay xarunta cilmibaarista (Centro Studi Somali). | it_IT |
dc.description | Document provided to the Somali Studies Centre by Stefano Passera. | it_IT |
dc.description.abstract | Tesi di laurea presentata nell'anno accademico 1981-1982 all'Università Nazionale Somala, Facoltà di Chimica industriale, relatori: Prof. A. Di Donato, Prof. C. Passera. La tesi presenta uno studio sull'attività protoelitica della polpa di papaia a differente grado di maturazione. | it_IT |
dc.description.abstract | Waa buug qalijebin oo sanndaka 1981-82 lagu diyaariyay kulliyadda Kiimika ee Jaamacadda ummadda soomaaliyeed. Buuggu wuxuu muujinayaa daraasaad lagu sameeyey miraha baabaayga iyo habsocodka bislaashihiisa. | it_IT |
dc.description.abstract | Thesis presented during the academic year 1981-82 at the Somali National University, Chemistry Faculty, Prof. A. Di Donato, Prof. C. Passera. The thesis presents a study on proteolytic activity of papaya pulp with different ripening levels. | it_IT |
dc.language.iso | it | it_IT |
dc.subject | tesi di laurea | it_IT |
dc.subject | chimica | it_IT |
dc.subject | enzimi proteolitici | it_IT |
dc.subject | frutto | it_IT |
dc.subject | Università Nazionale Somala | it_IT |
dc.subject | buug qalijebin | it_IT |
dc.subject | kiimika | it_IT |
dc.subject | proteolytic enzymes | it_IT |
dc.subject | miro | it_IT |
dc.subject | Jaamacadda Ummadda soomaaliyeed | it_IT |
dc.subject | thesis | it_IT |
dc.subject | chemistry | it_IT |
dc.subject | proteolytic enzymes | it_IT |
dc.subject | fruit | it_IT |
dc.subject | Somali National University | it_IT |
dc.title | Attività proteolitica di polpa di frutti di Carica Papaya a differente grado di maturazione | it_IT |
dc.type | other | |
dc.relation.pagenumber | 61 | it_IT |
dc.relation.altloc | Originale conservato presso il Centro studi Somali : http://host.uniroma3.it/centri/CentroStudiSomali/index.php | |
dc.subject.studisomali | Soggettario Centro Studi Somalo::SCIENZE NATURALI::Chimica | it_IT |
dc.subject.studisomali | Xoghayaha Xarunta Cilmibaarista Soomaaliyeed::Culuunta dabiiciga::kiimika | it_IT |
dc.subject.studisomali | Center for Somali Studies List of Subjects::Natural science::chemistry | it_IT |
item.languageiso639-1 | other | - |
item.fulltext | With Fulltext | - |
item.grantfulltext | open | - |
Appears in Collections: | Documenti Inediti - Qoraallo aan la daabacin - Unpublished Documents |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Attività proteolitica di polpa di frutti di carica papaya a differente grado di maturazione_tesi.pdf | 18.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Page view(s)
176
checked on Dec 3, 2024
Download(s)
102
checked on Dec 3, 2024
Google ScholarTM
Check
This item is licensed under a Creative Commons License