Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/2307/5856
Title: Attività proteolitica di polpa di frutti di Carica Papaya a differente grado di maturazione
Authors: Said Osman Mahamed
Discipline: Soggettario Centro Studi Somalo::SCIENZE NATURALI::Chimica
Xoghayaha Xarunta Cilmibaarista Soomaaliyeed::Culuunta dabiiciga::kiimika
Center for Somali Studies List of Subjects::Natural science::chemistry
Keywords: tesi di laurea
chimica
enzimi proteolitici
frutto
Università Nazionale Somala
buug qalijebin
kiimika
proteolytic enzymes
miro
Jaamacadda Ummadda soomaaliyeed
thesis
chemistry
proteolytic enzymes
fruit
Somali National University
Issue Date: 13-Jun-2017
Date of creation: 1982
Type: other
Call Number: Originale conservato presso il Centro studi Somali : http://host.uniroma3.it/centri/CentroStudiSomali/index.php
Pages: 61
Abstract: Tesi di laurea presentata nell'anno accademico 1981-1982 all'Università Nazionale Somala, Facoltà di Chimica industriale, relatori: Prof. A. Di Donato, Prof. C. Passera. La tesi presenta uno studio sull'attività protoelitica della polpa di papaia a differente grado di maturazione.
Waa buug qalijebin oo sanndaka 1981-82 lagu diyaariyay kulliyadda Kiimika ee Jaamacadda ummadda soomaaliyeed. Buuggu wuxuu muujinayaa daraasaad lagu sameeyey miraha baabaayga iyo habsocodka bislaashihiisa.
Thesis presented during the academic year 1981-82 at the Somali National University, Chemistry Faculty, Prof. A. Di Donato, Prof. C. Passera. The thesis presents a study on proteolytic activity of papaya pulp with different ripening levels.
Description: Documento messo a disposizione del Centro Studi Somali dal Dott. Stefano Passera.
Dott. Stefano Passera ayaa dokumentigan ku deeqay xarunta cilmibaarista (Centro Studi Somali).
Document provided to the Somali Studies Centre by Stefano Passera.
Location: Mogadiscio
URI: http://hdl.handle.net/2307/5856
Language: it
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