Adeegso tilmaantan si aad u carrabbaabdo ama ugu samayso link qoraalkan http://hdl.handle.net/2307/5857
Cinwaan: Cambiamenti chimici durante la maturazione del mango
Qore: Mulki Xasan Cumar
Mowduuca: Soggettario Centro Studi Somalo::SCIENZE NATURALI::Chimica
Xoghayaha Xarunta Cilmibaarista Soomaaliyeed::Culuunta dabiiciga::kiimika
Center for Somali Studies List of Subjects::Natural science::chemistry
Ereyga furaha: tesi di laurea
chimica
frutti
Università Nazionale Somalo
buug qalinjebin
kiimika
miro
Jaamacadda Ummadda Soomaaliyeed
thesis
chemistry
fruits
Somali National University
Taariikhda qoraalka: 13-Jun-2017
Taariikhda la sameeyay: 1978
Nooca: other
Goobta dokumentiga: Originale conservato presso il Centro studi Somali : http://host.uniroma3.it/centri/CentroStudiSomali/index.php
Bog: 76
Abstract: Tesi di laurea presentata nell'anno accademico 1977-1978 all'Università Nazionale Somala, Facoltà di Chimica industriale, relatore: Prof. Calvino Passera. La tesi presenta uno studio sui cambiamenti chimici che si verificano durante il processo di maturazione del mango.
Buug qalinjebin oo sannadka 1977-78 lagu diyaariyay Jaamacadda ummadda Soomaaliyeed, Kulliyadda Kiimika. Buuggu wuxuu baarayaa isbeddelka kiimikeed ee ku dhacaya cambaha inta uu ku jiro waqtiga bislaashaha.
Thesis presented during the academic year 1977-78 at the Somali National University, Chemistry Faculty, Prof. Calvino Passera. The thesis presents a study on the chemical changes that occur during the ripening process of mango.
Sifayn: Documento messo a disposizione del Centro Studi Somali dal Dott. Stefano Passera.
Dott. Stefano Passera ayaa dokumentigan ku deeqay xarunta cilmibaarista (Centro Studi Somali).
Document provided to the Somali Studies Centre by Stefano Passera.
Goobta: Mogadiscio
URI : http://hdl.handle.net/2307/5857
Af: it
Wuxuu ka dhex muuqdaa ururinnada:Documenti Inediti - Qoraallo aan la daabacin - Unpublished Documents

Fayl ku dhex jira qoraalkan:
Fayl Sifayn BaacFayl
Cambiamenti chimici durante la maturazione del mango_tesi.pdf21.35 MBAdobe PDFMuuji/fur
Muuji xogta qoraalka Ku tali qoraalkan

Page view(s)

118
Last Week
0
Last month
12
checked on Apr 20, 2024

Download(s)

109
checked on Apr 20, 2024

Google ScholarTM

Check


Qoraalkan wuxuu u habaysanyahay si waafaqsan Ruqsada Creative Commons Creative Commons