Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/2307/5857
Title: Cambiamenti chimici durante la maturazione del mango
Authors: Mulki Xasan Cumar
Discipline: Soggettario Centro Studi Somalo::SCIENZE NATURALI::Chimica
Xoghayaha Xarunta Cilmibaarista Soomaaliyeed::Culuunta dabiiciga::kiimika
Center for Somali Studies List of Subjects::Natural science::chemistry
Keywords: tesi di laurea
chimica
frutti
Università Nazionale Somalo
buug qalinjebin
kiimika
miro
Jaamacadda Ummadda Soomaaliyeed
thesis
chemistry
fruits
Somali National University
Issue Date: 13-Jun-2017
Date of creation: 1978
Type: other
Call Number: Originale conservato presso il Centro studi Somali : http://host.uniroma3.it/centri/CentroStudiSomali/index.php
Pages: 76
Abstract: Tesi di laurea presentata nell'anno accademico 1977-1978 all'Università Nazionale Somala, Facoltà di Chimica industriale, relatore: Prof. Calvino Passera. La tesi presenta uno studio sui cambiamenti chimici che si verificano durante il processo di maturazione del mango.
Buug qalinjebin oo sannadka 1977-78 lagu diyaariyay Jaamacadda ummadda Soomaaliyeed, Kulliyadda Kiimika. Buuggu wuxuu baarayaa isbeddelka kiimikeed ee ku dhacaya cambaha inta uu ku jiro waqtiga bislaashaha.
Thesis presented during the academic year 1977-78 at the Somali National University, Chemistry Faculty, Prof. Calvino Passera. The thesis presents a study on the chemical changes that occur during the ripening process of mango.
Description: Documento messo a disposizione del Centro Studi Somali dal Dott. Stefano Passera.
Dott. Stefano Passera ayaa dokumentigan ku deeqay xarunta cilmibaarista (Centro Studi Somali).
Document provided to the Somali Studies Centre by Stefano Passera.
Location: Mogadiscio
URI: http://hdl.handle.net/2307/5857
Language: it
Appears in Collections:Documenti Inediti - Qoraallo aan la daabacin - Unpublished Documents

Files in This Item:
File Description SizeFormat
Cambiamenti chimici durante la maturazione del mango_tesi.pdf21.35 MBAdobe PDFView/Open
SFX Query Show full item record Recommend this item

Page view(s)

5
Last Week
0
Last month
0
checked on Sep 18, 2020

Download(s)

2
checked on Sep 18, 2020

Google ScholarTM

Check


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons